Wise Disc Cleaner 7.2.1.478

Wise Disc Cleaner je besplatni program koji će se pobrinuti za brisanje svih nepotrebnih fileova na vašem discu. Najčešće se ovi nepotrebni fileovi pojavljuju kao rezultat nepotpune deinstalacije programa.
Zbog toga ako ih ne uklonite s vremena na vrijeme oni mogu da zauzmu značajnu količinu prostora. Wise Disc Cleaner sa svojim intuitivnim i jednostavnim intefaceom pomaže vam da veoma brzo obrišete sve nepotrebne fileove. Prednost ovog programa su bolje performase, bolji inteface, temeljito i brzo skenira i čisti.

Wise Disc Cleaner podržava Windows XP, Vistu, 7,8 ( sva izdanja uključujući 32 i 64 bitno izdanje) i Server 2000, 2003 i 2008. Ovo je prvi Slimming System softwere koji će vam pomoći da uklonite WIndows nepotrebne fileove koje više ne koristite, kao što su Windows Sample music, videos, pictures, instalaciju i deinstalaciju pojedinih updateova… Ovaj softver ima poboljšan Google Chrome cookies cleaning, kao i dolazi u nekoliko jezičkih paketa : engleski, ruski, kineski, turski, švedski, češki, holandski, bugarski i norveški.

Autor

Alma je dipl.sanitarni inžinjer sa dosta slobodnog vremena, zbog kojeg je i počela da se bavi pisanjem. Veliki je optimista i vječito dijete. Uživa u druženju sa prijateljima i dobroj čokoladi