Kako aktivirati PayPal račun za kreditnu karticu

Ovaj članak pišem na incijativu bliskog prijatelja i smatram da je bio u pravu kada je rekao da je potreban jedan članak sa ovakvom temom.  Kako aktivirati PayPal račun, i što je još važnije, zašto?  Kada poželite da kupite ili prodate nešto preko eBay-a  ili sličnih stranica, PayPal je možda i najbolji način da se to obavi. Ako ste freelancer, možete ga koristiti za primanje isplata, ili da  plaćate druge za njihov rad. Jednom kad aktivirate PayPal račun, u stanju ste da s lakoćom vršite transfere novca sa bankovnog računa na PayPal račun i obrnuto.

Pa da započnemo sa instrukcijama:

Ako već posjedujete PayPal račun, logujte se, ako ne, kreirajte ga te se logujte. Unesite sve potrebne informacije kao što su ime i prezime, adresa, broj kreditne kartice, itd.

Odaberite „My Account“ a zatim „Profile“ na listi opcija.
Kliknite na „Add/Edit Credit Card“ na listi opcija. Zatim odaberite „Add a Card“ opciju.
Ispunite polja potrebnim podacima.
Sačuvajte podatke, i u roku nekoliko dana ćete biti u stanju da koristite svoj račun.

Naravno, u mogućnosti ste da naknadno dodajete kreditne kartice na svoj račun, to jest da ga povežete sa svojim ostalim bankovnim računima ili kreditnim karticama. Sve u svemu, stvar nije komplikovana, a i sam PayPal ima svoj Help Center u kojem možete naći odgovore za svoja pitanja.

Autor

Student Informacijskih Tehnologija. Zainteresiran za razne grane, još čeka da se opredijeli za par. Uvijek nasmijan i optimističan, voli dobro društvo, dobru kafu i dobru šalu. Velika pričalica.