Uz par klikova preuzmite sve slike s Facebook-a

Drop N Sync je program koji Vam omogćuva da, u samo par klikova, sinhronizujete postojeće Facebook albume s Vašim kompjuterom.

Ukoliko želite da preuzmete slike koje ste stavili vi ili vaši prijatelji, to možete jednostavno učiniti uz pomoć ovog programa.

Prilikom instalacije, preproučujemo Vam da se ne ‘zaletite’ i samo preklikate, nego provjerite opcije prije klika na ‘next’. Naprimjer nema potrebe za instalacijom ovog toolbara. DropNSync1

Kada završite proces instalacije potrebno je da se logirate s Facebook podacima, kako bi ovaj program imao pristup Vašim slikama.

Nakon što ste se logirali i odborili programu pristup slikama imate mogućnost odabira albuma koji želite skinuti na kompjuter. Možete skinuti sve albume, samo neke ili nijedan, odabir je na Vama.

DropNSync2

Pored odabira albuma tu su i mogućnosti za odabir lokacije gdje će slike biti sačuvane i da li želite skinuti slike na kojima su Vas obilježili (tag-ovali) prijatelji. Drop N Sync možete podesiti da se pali prilikom pokretanja Winodws-a.

Ukoliko odlučite da ne želite više koristiti ovaj program, nakon deinstalacije potrebno je da mu zabranite i pristup Vašim podacima. Da biste to učinili potrebno je da otvorite Facebook stranicu, zatim odete na ‘Account Settings’, zatim na ‘Apps’ i nađete ‘Drop N Sync’ aplikaciju i kliknete na ‘x’ (remove).

Program je besplatno dostupan za skinuti putem ovog linka.

Autor

Adis je zaljubljenik u onaj čudni tekst (kod). Dane provodi čačkanjem po čudnom tekstu, ili ispijanjem kafa. Po prirodi perfekcionista, voli da sve radi savršeno i da je svaki pixel na svome mjestu. Bachelor of Science in Information Technologies.