Godina dana od osnivanja Tehnografije

Dragi čitaoci, prošla je godina dana od objave našeg prvog članka,  pa tako Tehnografija danas proslavlja svoj prvi rođendan. Prvi, ali ne i manje značajan. Iskreno se nadamo da ćemo u budućnosti imati još više razloga da se radujemo na današnji dan. Mladi i skromni tim Tehnografije se kroz godinu dana trudio da blagovremeno obavjesti svoje čitaoce o dešavanjima iz svijeta tehnologije, te na taj način im pomogne da se lakše snađu u svijetu društvenih mreža, mobilne tehnologije, operativnih sistema, kao i da budu upoznati sa najinteresantnijim tehnološkim događajima u svijetu.

Međutim, treba napomenuti da članovi Tehnografije i dalje rade na volonterskoj osnovi, kao i da ovo svim članovima predstavlja prvo novinarsko iskustvo. Pisanje članaka donosi obostranu korist, kako našim čitaocima, tako i nama, jer svakodnevno obogaćujemo svoje znanje i stičemo neka nova iskustva. Kroz godinu dana kroz naš tim je prošao veći broj autora, neki od njih su se zadržali, dok su drugi zbog vlastitih mnogobrojinih obaveza prestali da surađuju sa nama. Bez obzira na sve, zahvaljujemo se svima što su svojim trudom i radom doprinijeli napretku Tehnografije.

Ovom prilikom želimo da pozovemo sve koji žele da se bave pisanjem da nam se pridruže. Novi članovi sa novim idejama uvijek su dobro došli, pa tako ukoliko želite da doprinesete napretku Tehnografije, a pri tom i da naučite nešto novo ili jednostavno da se družite sa našim tehnografima javite nam se putem sljedećeg linka. Danas, na naš rođendan našim čitaocima poklanjamo osvježenu i redizajniranu Tehnografiju. U komentarima nam možete ostaviti svoje prve dojmove, pohvale, kritike… Na kraju želimo da se zahvalimo svim našim čitaocima i nadamo se da ćete nam biti podrška i u budućnosti.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.