Youtube repeat

Koliko puta smo ovo poželjeli dok smo slušali neku pjesmu na Youtube-u? Nemaju još dugme za repeat odnosno dugme da se pjesma ponavlja sama bez da svaki put morate kliknuti na play ili uraditi refresh stranice. Nakon malo googlanja, naišao sam na nekoliko rješenja. Ima dodataka za pojedine browsere, ali inače sam lijen, tako da mi je mrsko instalirati, također ne vjerujem baš dodacima. Isto tako se natrpa nepotrebnih dodataka na pojedine browsere koji samo troše resurse računara, ali sam naletio na jednu stranicu koju želim da podijelim s vama.

Stranica je http://www.youtubereplay.net i ona služi da se pjesma sa Youtube-a uvijek vrti u krug bez da morate klikati svaki put ili refreshovati vaš prozor. Jednostavno je dizajnirana, bez mnogo komplikacija, samo unesete link u za to predviđeno polje i kliknete na “Replay“ dugme i pjesma će početi da svira i neće prestati dok god je ne zaustavite ili ne zatvorite stranicu. Po meni jako korisna stranica, dok se YouTube ne odluči da ubaci replay dugme, veoma dobra alternativa.

 youtube replay

Kod nekih spotova sa YouTube-a ovo neće raditi, ne znam zašto ni koji je kriteriji da budu spotovi dostupni ovoj stranici, ali vam ukoliko vaš link ne radi automatski nudi verziju tog spota koju može da prikaže i ova opcija uspješno radi.

Isto tako stranica nakon što počne da pušta vašu pjesmu otvori vam opciju ispod spota da skinete video ili mp3 format, gdje onda spot ili samo muzike te pjesme možete skinuti sa parnerskih stranica (ne konvertuje se ništa sa YouTube-a).

U svakom slučaju vam preporučujemo ovu stranicu 🙂

Autor

Student informatike, trenutno zaposlen kao QA Analyst. Zanima se za sve što ima veze sa informatikom, jako svestran od servisiranja i igranja sa hardverom, preko 3D modeliranja, programiranja (u svemu na šta naleti), sigurnosti u IT-u, pa sve do podizanja servera i sastavljanja relacionih šema baza podataka, petlja se u sve oblasti i čita o svemu, pa ponešto i pokuša izvesti, a kao što vidite ponekad i piše o nečemu.

 1. Edvin Crljenković says:

  ma da, sad ti tamo stavio mr. sexobeat na repeat jel :PP

 2. Mladen M says:

  hm zar nije jednostavnije samo ubacit jednu pjesmu u posebnu playlistu i staviti repeat, s tim da na taj nacin mozete sacuvati tu playlistu i dodati joj jos pjesama,…

 3. Mesud Krupić says:

  Ovo je više upućeno korisnicima koji odu na youtube i slušaju samo muziku i mislim da se rijetko ko od njih muči oko pravljenja korisničkog naloga na youtube jer za tim nema potrebe, mislim da im je lakše ovako nego da prave korisnički nalog samo da bi pustili jednu pjesmu na repeat, a ko se može logirati na youtube, ta opcija je isto jako dobra, jes da se ja lično često izgubim u playlistima i favoritima, svaka druga pjesma dobra, pa još jedna playlista, pa još jedan favorite i ode u nedogled, prenatrpam pa se ne zna ni ko svira, ni ko plaća… xD
  ovako mi nekako lakše, kada mi dođe period da samo želim da čujem jednu pjesmu odlučim se uglavnom na ovu varijantu… 😀

 4. ernesa says:

  mesud the king =D

 5. Nema dalje says:

  sta se bezze blamirate sa tim repeatom, kad odslusas pjesmu jednom jednostavno kliknes na pocetak pjesme i ona bez refresha i bez ikakve repeat zajebancije će da pjeva od pocetka : ) peace

 6. Mesud Krupić says:

  Upravo zbog toga je napravljen repeat, da se to ne mora svaki put raditi već samo na stranicu unijeti link i pjesma sama svira od početka uvijek dok ne prekinete. Tako da ne morate svaki put kada završi kliknuti na početak pjesme, ukoliko želite da čujete istu pjesmu više puta.

 7. Anis says:

  Jednostavno privucete ovaj link na vas bookmark i stvori se nova precica i dok gledate video na youtube-u kliknete na ovaj bookmarki i on vam u novom tabu otvori video sa repeat opcijom. Evo link :
  javascript:(function(){location.href=’http://www.infinitelooper.com/bm?s=’+encodeURIComponent(location.href);})();
  Samo ovaj link privucite u vas BOOKMARK.

 8. iWare says:

  Imate tu opciju, a mozete isto tako i poslije linka sa youtubea dodati repeat.

  http://www.youtube.com/watch?v=mQvteoFiMlg&ob=av2n Originalan link

  http://www.youtuberepeat.com/watch?v=mQvteoFiMlg&ob=av2n Link sa repeat opcijom

  🙂

Broj komentara: 8, ostavite komentar.