Google pokrenuo Android Training

Android Developer stranica je uvijek bila dobar izvor znanja za razvoj Android aplikacija. To je mjesto sa kojeg preuzimate Android SDK, tražite obavijesti na temu razvoja i objave aplikacija, između mnogo drugih stvari. Počevši od danas Android Developer stranica će biti i mjesto za učenje.

Najavljen od strane online casino spiele Reto Meiera, Android Developer Relations Tech Lead-a, Android Training je kolekcija virtuelnih časova koji ciljaju da pomognu Adnroid developerima u velikom broju problema i pitanja. Izbor časova će obuhvatiti teme od dizajna aplikacija sa više prikaza, do zarade od aplikacije, sa malim miksom svega.

Meier je obećao da više treninga dolazi uskoro, ali da za sada imaju više nego dovoljno materijala da zadrže čak i iskusnije programere. Da biste vidjeli različite treninge idite na Android training stranicu.

Autor

Završna godina Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Trenuto programira u jednoj firmi, ali i pored toga nađe vremena da se posveti pisanju članaka na tehnografiji. Područja interesovanja su mu od mobilnih tehnologija do društvenih mreža.