Last Message aplikacija javlja vašim prijateljima da vam je baterija prazna

Najveća mana svih smartphone je baterija. Koliko god ona bila snažna, ipak nikad nije dovoljno izdržljiva za sve aktivnosti koje obavljate na smartphonima.

Kada se dogodi da ostanemo bez baterije kod kuće, a kada nam je punjač pri ruci to nije neki problem. Ali kada se to desi na putu ili kada vam neko hitno treba, to zna biti baš neugodna situacija.

Aplikacija Last Message javlja vašim prijateljima da vam se istrošila baterija na mobitelu, tako da ne bi dizali ne potrebnu paniku zašto ste nedostupni. Last Message aplikacija sada je dostupna samo za Android uređaje.

Zavisno od opcije koje ste odabrali o stanju  vaše baterije, vaši prijatelji će biti obavješteni putem SMS-a, e-maila, ili društveni mreža Facebook i Twitter. Naravno imate mogućnost odabira prijatelja koji će dobiti obavijest.

Aplikacija radi u pozdani vašeg uređaja i prati stanje baterije. Sami birate kada će predefinirana poruka biti poslana, tj. na kojem postotku napunjenosti baterije.

Pogledajte video u kojem su prikazane osnovne mogućnosti ove aplikacije, koja je besplatno dostupna na -u.

Autor

Adis je zaljubljenik u onaj čudni tekst (kod). Dane provodi čačkanjem po čudnom tekstu, ili ispijanjem kafa. Po prirodi perfekcionista, voli da sve radi savršeno i da je svaki pixel na svome mjestu. Bachelor of Science in Information Technologies.