Ugrađeni tweet-ovi na Tehnografiji

Twitter je davno uveo mogućnost ugrađeni tweet-ova (embedded tweets). Na oficijelnom blogu Twitter-a objavljena je vijest da je izvršena nadogradanja ove mogućnosti. Ugrađeni tweet-ovi su sada postali mnogo privlačniji, korisniji i brži.

Ugrađeni tweet-ovi prikazuju slike, video zapise i drugi sadržaj baš kako vidite i na stranici twitter.com. Također možete vidjeti broj retweet-ova ili tweet-ova koji su označeni kao omiljeni.  Iz Twitter-a tvrde da su postigli da se ugrađeni tweet-ovi sada mnogo brže učitavaju.

Nakon čitanja ovog članka na blogu Twitter-a, odlučili smo da ubacimo mogućnost ugrađeni tweet-ova na Tehnografiju. Pogledajte promjene u footer-u koje smo napravili. Bez potrebe za otvaranje stranice twitter.com ili neke aplikacije za Twitter, sada možete pratiti šta smo zadnje objavili na ovoj društvenoj mreži. Pored toga, možete i Vi nama nešto napisati s Vašeg Twitter korisničkog računa.

Autor

Adis je zaljubljenik u onaj čudni tekst (kod). Dane provodi čačkanjem po čudnom tekstu, ili ispijanjem kafa. Po prirodi perfekcionista, voli da sve radi savršeno i da je svaki pixel na svome mjestu. Bachelor of Science in Information Technologies.