Nova verzija Dropbox aplikacije za iOS

Poznati cloud servis za pohranu podataka, Dropbox, nastavio je s razvojem svoje aplikacije za iOS uređaje. Nakon posljednjeg update-a dodano je poboljšanje za video streaming, nova dva jezika i podrška za dokumente zaštićene s šifrom.

Poboljšanje za video streaming nam donosi bolju reprodukciju video sadržaja. Ovo poboljšanje dolazi samo mjesec dana nakon što je Dropbox uklonio ograničenje za slike na iPhone i iPad aplikaciji, i dva mjeseca nakon što je dodana mogućnost za djeljenje sadržaja na društvenim mrežama Twitter i Facebook.

Dropbox već podržava iPhone 5 i iOS 6, ali sada je dodana podrška za dokumente zaštićene s šifrom koji su kreirani u Microsoft Office-u na iOS 6.

U zadnjem update-u također je dodana podrška za italijanski i iberijski jezik.

Da li ste skinuli novu Dropbox-ovu aplikaciju za iOS uređaje? Kako Vam se sviđa ova aplikacija? Ukoliko niste već preuzeli aplikaciju, to možete uraditi preko ovog linka.

Za kraj napomena da je 12. novembra bio veliki dan za ovu kompaniju. Dropbox je stigao do 100 miliona registrovanih korisnika.

Izvor:

Autor

Adis je zaljubljenik u onaj čudni tekst (kod). Dane provodi čačkanjem po čudnom tekstu, ili ispijanjem kafa. Po prirodi perfekcionista, voli da sve radi savršeno i da je svaki pixel na svome mjestu. Bachelor of Science in Information Technologies.